Jucăriile aparent simple- cele mai recomandate jucării educative

Nu știu dacă voi ați observat, dar copiii sunt atrași în mod intuitiv de jucăriile simple și de efect. Adoră să aibă partea lor de contribuție și imaginație la joc și iubesc să descopere singuri noi modalități de joacă cu aceleași jucării.

Probabil ați remarcat că atunci când ajung în natură sau la țară, jucăriile preferate sunt pietrele, bețele, frunzele și pământul. Jucăriile rămân pe locul doi!

Majoritatea părinților le permit să exploreze și să se joace, însă adesea teama de îmbolnăvire sau o pișcătură de furnică, oprește distracția.

Când dorul după natură și lucrurile simple apare și ești în mijlocul orașului, caută jucării simple și de efect care stimulează în cel mai frumos mod dezvoltarea copiilor.

Dacă rezonezi cu pedagogia Waldorf și Montessori, știi deja cât de important este pentru un copil să exploreze, să își imagineze și să stea departe, cel puțin în primii ani de obiectele prea țipătoare, de tehnologia în exces și suprastimulare. Specialiștii Waldorf și Montessori, recomandă jucării educative cât mai simple!

Și când credeai că nu poate apărea nimic mai fain și mai natural decât jucăriile din lemn, iată! Natura își face iarăși loc în viețile noastre și ne oferă jucării din piatra naturală! Da, da, ai citit bine!
Jucăriile de la noul nostru brand Yellow Door sunt realizate dintr-un amestec unic de piatră naturală și rășină, lucru care le face extrem de durabile și pot fi folosite mult timp în toate mediile la care te poți gândi – apa, nisip, pământ, etc.

Sunt testate pentru siguranța copiilor (Ieiiii!) și avantajul major față de jucăriile de lemn este că acestea se igienizează mult mai facil, cu apă și săpun sau dezinfectantul preferat.


Sunt absolut geniale, nu își pierd culoarea, nu se strică, pot fi folosite afară sau în interior, practic asigură joaca fără limite. Vrea messy play? Se poate! Vrea în nisip? Se poate! Vrea cu noroi? Se poate! Vrea în apă? Se poate!

Mai zicem si ca sunt jucarii premiate? Zicem!

Pe locul întâi în preferințele micilor noștii savanți, se află jucăriile educative care îi ajută să descopere amprente de animale. Și nu oricum, ci prin identificarea urmelor! Fiecare set de investigare a animalelor de padure include amprente pentru o vulpe, veveriță, iepure, broască, căprioară, șorecar, bufniță și șoarece.

Se pot juca astfel într-o mulțime de moduri și pot învăța despre viața animalelor: ce mănâncă, din ce specie fac parte, dacă au pene sau corpul acoperit cu blană etc.

În nisip kinetic, în nisipul din curte sau de la mare, în plastilină, ei pot crea adevărate povești folosind pietrele amprentate. Acestea sunt create dintr-un material revoluționar, pe bază de piatră naturală și rășină, așadar se pot folosi cu încredere la joaca în aer liber.

Pentru copiii pasionați de dinozauri, avem un set cu urme de dinozauri! Vor învăța cum se numesc, cărui dinozaur îi aparține fiecare urmă și multe alte lucruri utile despre ei!Dacă pasiunea merge și mai departe, micii paleontologi în devenire pot descoperi oase de dinozauri! Setul cu 12 oase de mărimi diferite îi va captiva și îi va determina să descopere, compare, sorteze etc.

Seturile de role creative vă vor atrage până și pe voi, părinții – sunt ingenios realizate pentru a recrea și explora habitate subacvatice sau viața neobservată până acum dintr-un iaz!

Fiecare set conține câte șase role imprimate cu viețuitoare și elemente care se regăsesc în mediul lor – perfecte pentru a crea povești în plastilină, nisip, noroi, zăpadă, făină etc. Sunt extrem de rezistente, deoarece si acestea sunt confecționate dintr-un amestec de piatră și rășină.

Pietre educative – emoții, sunt cele mai potrivite jucării educative pentru a învăța și explora întreaga paletă de emoții, pentru a învăța să le recunoască și să empatizeze cu cei din jur.

Pietricelele sunt foarte rezistente: la joaca în aer liber, în orice condiții și sigure pentru copii. Dimensiunea acestora este de 45 mm și se pot folosi începând cu vârsta de doi ani.

Printre jucăriile educative Yellow Door, mai puteți găsi omuleti de piatra, pietre senzoriale, pietre educative de sortat, numărat, set de matematică, fructe, legume și mâncăruri realizate din pietre senzoriale și chiar un set care îi învață precodare pe cei mici!

Atât noi, cât și copiii care au cumpărat seturile cu jucării educative Yellow Door, suntem foarte încântați! Less is more, se aplică și în aceste cazuri. Ne întoarcem la materiale naturale, la jucării simple și de efect, concepute de psihologi și terapeuți în urma unei experiențe vaste în educația copiilor.

Pentru ghidaj în alegerea jucăriilor potrivite sau orice alte informații, ne puteți contacta la 0727788156.

Copilărie senină și chef de joacă!

Cu drag,

Kidstory